TERUGBETALINGSBELEID

Retour- en restitutiebeleid
Volgens de EU-wetgeving heeft u het recht om uw aankoop binnen 30 dagen te retourneren.

Om een product te retourneren, vult u de pakbon in die bij uw bestelling is geleverd en voegt u deze bij de retourzending.
Zorg ervoor dat u het product binnen 30 dagen retourneert en zorg voor een goede verpakking, dat het product in de originele verpakking zit en dat alle originele labels er nog aan zijn bevestigd. De kosten van de retourzending zijn voor eigen risico. We accepteren geen retourzendingen zonder de originele pakbon.

Als u de maat van een door u gekocht product wilt wijzigen, stuur dan het oorpronkelijke product terug zoals hierboven beschreven en bestel het product in de webwinkel opnieuw in de juiste maat. U bent verantwoordelijk voor het retourpakket totdat Equivesta het heeft ontvangen en geregistreerd. Zorg ervoor dat u altijd een kopie van uw verzendbewijs bewaart en houd rekening met een periode van ongeveer 2 weken voordat de goederen bij Equivesta zijn ontvangen en in behandeling genomen.

Zodra Equivesta uw retourzending heeft ontvangen en aan alle verpakkings- en retourvoorwaarden is voldaan, zullen wij het aankoopbedrag aan u terugbetalen. Restitutie geschiedt uitsluitend en zonder uitzondering op de bankrekening die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop.

Het adres waar u uw product naartoe kunt sturen is:

Equivesta
Sperwerhof 1
4451 EE, Heinkenszand
Nederland