Over ons

Achter Equivesta

Mijn naam is Natascha Verhoef, ben 29 jaar en woon in het prachtige Zeeland. Ik kom uit een ondernemende familie en ben van jongs af aan actief in de paardensport.

Hoe het begon.

Equivesta is opgericht vanuit mijn eigen behoefte aan een goed zittende rijbroek die het zadel niet beschadigt.

Ik ben zelf een fan van rijbroeken met suède zitvlak, ook wel bekend als de rijbroeken met leren zitvlak en wilde graag meer keuze bieden dan de rijbroeken die in de huidige markt te vinden zijn. Daarom zal onze standaard collectie steeds verder uitgebreid worden met verschillende kleuren en modellen.

Mijn streven is dat iedere amazone een passende rijbroek kan vinden. Daarom vind je in onze collectie een assortiment met rijbroeken met suède zitvlak, rijbroeken met stoffen zitvlakken en rijbroeken met suède knievlakken.

Mocht je er niet uitkomen of heb je een suggestie die je graag terug zou zien? Laat het ons gerust weten.

Duurzaamheid

Wij besteden veel zorg en aandacht aan onze collectie, maar ook aan de productie ervan. Het hele proces hebben wij zo duurzaam mogelijk gemaakt, Omdat wij een positieve bijdrage aan de wereld willen brengen.

  • Vegan suede seat
  • 4-way stretch stof
  • Hoge kwaliteit
  • Vrouwvriendelijke maatvoering

De rijbroeken

De Equivesta rijbroeken zijn ontwikkeld vanuit onze eigen behoefte aan een goed zittende rijbroek die het zadel niet beschadigt en waarmee de ruiter zichzelf niet open rijdt. Ze zijn ontworpen zoals alle rijbroeken in onze ogen zouden moeten zijn: comfortabel, ondersteunend, duurzaam en dit alles met een chique uistraling.

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat een rijbroek het zadel niet beschadigd vind je in onze collectie alleen rijbroeken met suède zitvlak, rijbroeken met stoffen zitvlakken en rijbroeken met suède knievlakken.